Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Informatieblad caravanverwarming

MHD CAMPER- EN CARAVANVERWARMING

De infrarood stroken zijn gelamineerd voor isolatie en ter bescherming tegen vocht en zijn voorzien van een lang snoer met aan/uit schakelaar en met een normale stekker. Hierdoor is de vloerverwarming snel en gemakkelijk te gebruiken op elke plek in uw camper, caravan, boot of bijv. op kantoor.
Ideaal onder laminaat, vinyl* en tapijt, Plug&Play.

De vloerkleedverwarming is beschikbaar in diverse lengtes, deze worden in onze eigen werkplaats voor u op maat gemaakt. Een aantal lengtes hebben we al in de webwinkel genoemd maar eventueel kunnen we een andere lengtemaat leveren (de breedte ligt vast).

Leg de tapijtverwarming onder de vloerbedekking op de plaats die u verwarmd wilt hebben. Voor een optimale werking kan isolatie onder de verwarming worden aangebracht. Dan wordt de warmte beter naar het bovenoppervlak geleid. Desgewenst zet u de vloerverwarming op de ondergrond vast met tape.

Steek de stekker in het stopcontact en na ongeveer 5 minuten bereikt uw infrarood verwarming een aangename temperatuur van 30-33 graden.
We adviseren het gebruik van een thermostaat met vloersensor.

Reinigen:
Voor het reinigen de stekker uit het stopcontact halen. Vervolgens met een licht-vochtige doek en een niet bijtend reinigingsmiddel de vlekken verwijderen. Goed droog maken voor het gebruik van de caravanverwarming.

Veiligheid:
Plaats geen grote objecten op de infraroodverwarming, de warmte moet altijd afgegeven kunnen worden. Dit betekend dat zware tafelpoten, banken en stoelen niet op de vloerverwarming gezet kunnen worden. Ongeschikt voor gebruik onder een zwaar karpet.
Wanneer u gebruikt maakt van meerdere tapijtverwarmings-matten, zorg dan dat deze elkaar niet overlappen.
De vloerkleedverwarming is spatwaterdicht en dus ongeschikt voor gebruik in de badkamer.
Check altijd of de vloerbedekking bedoeld is voor gebruik op infraroodverwarming. * Oudere soorten Marmoleum, Novilon en zacht PVC zijn dat meestal niet, dan is een tussenlaag noodzakelijk.
De vloerbedekking niet op de tapijtverwarming lijmen.

WAARSCHUWING:
-Beslist niet vouwen, knippen en/of onder water dompelen

Materiaal: Nano-carbon 1 mm
Afwerking: dubbelzijdig gelamineerd.
Verbruik: afhankelijk van model 160-200W per m2, 230V
Lengte snoer: 200 cm met aan/uitschakelaar en aangegoten stekker.
Nederlands product
Diverse lengtematen
Maatwerk mogelijk
De folie heeft Europese CE goedkeuring

Tip:
Indien de vloer van uw voertuig onvoldoende geïsoleerd is kunt u overwegen om onder de caravanverwarming isolatieplaten te leggen, deze zijn circa 5 mm dik en bij een bouwmarkt verkrijgbaar en eenvoudig op maat te knippen.
De caravanverwarming kan met beide zijden boven of onder worden gelegd, afhankelijk waar u het snoer wenst.Wij wensen u veel warmte genot toe met uw vloerverwarming!


 
 
 
 
 
 
AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.