Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Toiletaccessoires
Toiletaccessoires
Toiletvloeistof
Toiletvloeistof
Toilet-onderdelen
Toilet onderdelen
Toiletten
Toiletten


Bezig met laden...

Toilet voor in de caravan of camper kopen?

Een van de grote voordelen van een camper of caravan boven een tent is dat je niet telkens over de camping naar het toilet hoeft te lopen. Deze kun je namelijk in het voertuig plaatsen. Als je een toilet voor in de caravan of camper gaat kopen, kun je kiezen uit inbouwtoiletten of draagbare toiletten. Bij camperencaravanonderdelen.nl vind je niet alleen deze beide soorten toiletten, maar ook alle artikelen die nodig zijn voor het reinigen van het toilet. Ook hebben we middelen voor preventief onderhoud.
 

Inbouwtoiletten

Een goed toilet maakt je kampeervakantie een stuk aangenamer. Bij camperencaravanonderdelen.nl verkopen we een ruim assortiment aan inbouwtoiletten, soms nog met flinke kortingen ook. De inbouwtoiletten zijn uiteraard zeer geschikt voor campers en caravans. We hebben inbouwtoiletten van kunststof of keramiek en met en zonder eigen watervoorziening. Ook heel handig zijn de draaibare toiletten. Deze kunnen 180 graden worden gedraaid. Zo kun je het toilet opzij draaien en extra ruimte creëren in het toilet of de badkamer. Voor elk voertuig is er een perfect toilet te vinden.

Draagbare toiletten

Draagbare toiletten, ook wel mobiele toiletten genoemd, zijn heel flexibel in gebruik. Je kunt ze gemakkelijk opbergen en schoonmaken. Camperencaravanonderdelen.nl verkoopt momenteel twee modellen draagbare toiletten van het merk Fiamma. Een draagbaar toilet zit comfortabel, heeft een stevige handpomp, is krasbestendig en beschikt over een hermetisch schuifventiel dat vervelende luchtjes tegenhoudt. Het is eenvoudig schoon te maken, zodat je altijd verzekerd bent van een fris en hygiënisch toilet tijdens je kampeervakantie.

Toilet onderhoud en reiniging

Voor het toilet onderhoud en reiniging zijn bij caravanencamperonderdelen.nl alle benodigdheden te vinden. Zo hebben we speciaal toiletpapier dat oplost in de tank. Daardoor worden verstoppingen voorkomen en gaat het legen van de tank gemakkelijker. Bij ons vind je ook toiletvloeistoffen en vuilwatertank tabletten.

Ook de persoonlijke verzorging mag niet vergeten worden tijdens het gebruik van de camper of caravan. Veelal is de toiletvoorziening een ondergeschoven kindje, maar zeker niet minder belangrijk bij intensief gebruik van de camper of caravan. Camperencaravanonderdelen.nl heeft een ruim assortiment op het gebied van het onderhoud van uw toilet. Zowel voor de reiniging als het preventief onderhoud van het toilet vindt u een groot aantal artikelen die onmisbaar zijn bij het garanderen van een schoon en hygiënisch toilet.
 


 
 
 
 
 
AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.