Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Trappen
In sommige gevallen is de aanwezigheid van een losse trap of een opstapje in de camper of caravan een hele uitkomst. Zeker voor het bereiken van het stapelbed of de alkoof is een goede trap onontbeerlijk. De trappen in het assortiment van camperencaravanonderdelen.nl zijn vervaardigd van aluminium en voldoen aan alle veiligheidseisen.
Voor ladders kijkt u hier.
Bezig met laden...

TRAPPEN VOOR CARAVANS EN CAMPERS

Met de ladder voor de camper kun je op het dak van de auto klimmen en gemakkelijk bij de bagage komen die daar is opgeborgen. Wij bieden vouw- en telescopische ladders, evenals ladderbevestigingen en antidiefstalsloten. Sommige modellen zijn aangepast aan specifieke auto's, andere worden gekenmerkt door een hoge veelzijdigheid.

ONZE MERKEN

Op de camping vind je trappen voor stacaravans van bekende Europese fabrikanten zoals Thule, Brunner en Fiamma, die gespecialiseerd zijn in accessoires voor stacaravans en caravans.

EXTREEM STERK EN DUURZAAM

De ladders voor campers die in onze winkel wordt aangeboden, zijn gemaakt van solide materialen zoals aluminium of roestvrij staal. Ze bieden duurzaamheid van zaailingen en weerstand tegen mechanische schade. De belangrijkste elementen van roestvrij staal zijn bevestigingsmiddelen, die zorgen voor de lichtheid van de apparatuur en de hoogste klasse van duurzaamheid en veiligheid bieden.

MAAK KEUZE

Een ladder kan in veel situaties van pas komen. Niet alleen op de camping, maar ook in huis en tuin. Kies de lengte en de installatiemethode die aan uw behoeften voldoen en maak u geen zorgen over duurzaamheid en weerstand tegen beschadiging, want deze eigenschappen zijn beschikbaar voor elk model dat in onze winkel wordt gepresenteerd.


 
 
 
 
 
AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.