Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Wasbak-toebehoren
Wasbak toebehoren
Wasbakken
Wasbakken
Douchebakken
Douchebakken
Slangen-en-leidingen
Slangen en leidingen
Jerrycans
Jerrycans
Afvalwater
Afvalwater
Waterpompen-en-toebehoren
Waterpompen en toebe..
Watertanks
Watertanks
Kranen-douches
Kranen/douches
Watertoebehoren
Watertoebehoren
Boiler
Boiler


Bezig met laden...

Watervoorziening voor de camper of caravan kopen?

Het gebruik van water is tijdens een kampeervakantie lang niet zo vanzelfsprekend als thuis. Je hebt vaak speciale benodigdheden en je moet extra letten op de hygiëne. Camperencaravanonderdelen.nl heeft alles wat je nodig hebt voor de watervoorziening voor de camper of caravan. Niet alleen boilers en watertanks, maar ook kranen en andere toebehoren.
 

Jerrycans

Jerrycans zijn ontzettend handig om altijd bij je te hebben, niet alleen voor water, maar bijvoorbeeld ook als je een keer benzine moet gaan halen als je langs de weg komt te staan. Wij verkopen jerrycans van verschillende groottes en dus verschillende inhoud. Ook kun je meteen allerlei handige accessoires mee bestellen. Denk bijvoorbeeld aan handige dopjes, schenktuiten, kraantjes en flotters.
 

Boilers

Het is wel zo prettig om in je caravan of camper over warm water te kunnen beschikken. Je kunt dan fijn in je voertuig douchen in plaats van naar de campingdouche te moeten. Boilers zorgen voor een goede warmwatervoorziening. Camperencaravanonderdelen.nl verkoopt boilers in verschillende soorten en maten, zodat je altijd een kunt vinden die precies bij jouw caravan of camper past.
 

Watertanks

Als je op vakantie gaat in de vrije natuur of in het buitenland, dan is niet overal schoon drinkwater voorhanden. Je kunt in die gevallen het beste zorgen dat je zelf schoon water bij je hebt. Wij verkopen een breed assortiment watertanks en bijbehorende onderdelen. Er zijn verschillende soorten watertanks van diverse afmetingen. Met onze watertanks ben je er altijd van verzekerd dat je drinkwater hebt, waar je je ook bevindt.
 

Wasbakken

Bij camperencaravanonderdelen.nl kun je wasbakken voor campers of caravans bestellen. We hebben allerlei soorten; rond of vierkant, met of zonder deksel, voor in een hoek of gewoon recht. De wasbakken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in caravan of camper.
De wasbakken maken je keuken helemaal af.

Het gebruik van water in de camper of caravan heeft extra aandacht nodig. Met name op het gebied van de persoonlijke hygiene en verzorging. Camperencaravanonderdelen levert alles op het gebied van een goed en verantwoord gebruik van water tijdens uw verblijf in de camper of caravan. Zowel het aansluitmateriaal als de toebehoren zoals kranen en eventueel jerrycans zijn eenvoudig te bestellen.
 


 
 
 
 
 
AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.