Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Vloerverwarming

CAMPER- EN CARAVAN VLOERVERWARMING

De MHD infrarood tapijtverwarming is voorzien van een lang snoer met een aan/uit schakelaar en een normale 230V stekker. Hierdoor is de tapijtverwarming snel en gemakkelijk te gebruiken op elke plek in uw camper, caravan, boot of bijv. op kantoor.
Ideaal onder vinyl en (dun) tapijt, plug&play.

Plug&play:

1) Leg de verwarmingsmat onder de vloerbedekking op de plaats die u verwarmd wilt hebben. Desgewenst zet u de mat op de ondergrond vast met wat tape.
2) Steek de stekker in het stopcontact en na ongeveer 5 minuten bereikt uw tapijtverwarming een aangename temperatuur van 31-33 graden.

Eventueel zijn ook afwijkende lengtematen leverbaar. Neem hierover contact met ons op.
Let op; vloerverwarming wordt voor u op maat vervaardigd en kan niet worden geruild of geretourneerd.
Hier vindt u uitgebreide informatie over de MHD vloerverwarming.
We adviseren een thermostaat met vloersensor, deze vindt u hier.
Bezig met laden...

Wil je een goede vloerverwarming kopen?

Voor de fervente wintersporter die graag met de caravan of camper op vakantie gaat, is goede vloerverwarming noodzakelijk. Het is immers flink koud in het wintersportgebied, maar ook voor het voorkomen van het bevriezen van de leidingen is goede verwarming van groot belang. Degene die graag in de zomer op vakantie gaat, zal eveneens voordeel ervaren van vloerverwarming. Ook in warmere landen kan het ’s avonds snel afkoelen en dan is vloerverwarming wel erg fijn. Op deze website zijn verschillende artikelen te vinden om uw vloer te verwarmen, zoals tapijtloperverwarmingen, anti-vrieskabels en vloerverwarming.
 

Een tapijtloperverwarming voor efficiënte vloerverwarming

Wanneer je al een vloerkleed of tapijt hebt liggen in de camper of caravan kun je het beste een tapijtloperverwarming aanschaffen, zodat je toch kunt genieten van extra warmte naast de behagelijkheid van een vloerkleed. Het tapijt wordt heerlijk verwarmd door de tapijtloperverwarming. Ook kun je eenvoudig zelf bepalen welk gedeelte van het vloerkleed of tapijt wordt verwarmd. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld alleen de vloer bij het zitgedeelte extra wilt verwarmen. Wanneer je nog geen vloerkleed hebt dan kun je ook nog bij de verwarmde vloerkleden kijken, zodat je met een aankoop gelijk klaar bent. Keuze genoeg voor een optimale vloerverwarming!
 
Anti-vrieskabels voor de camper, boot of caravan
Voor de vakantievierder die er in de winter op uitgaat zijn
anti-vrieskabels geen overbodige luxe. De kabels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat er voor iedere caravan een geschikt exemplaar bij zit. Niet alleen gebruikers van campers en caravans kunnen anti-vrieskabels gebruiken. Ook voor booteigenaren is het een goed idee om de boot te voorzien van deze kabels. Zo kun je met een gerust hart de boot in de winter laten liggen, want de ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur van de leidingen in de boot niet onder de drie graden Celsius komt.

 

Heatek vloerverwarming of vloerkleedverwarming... Waarvoor kiest u?

Vloerverwarming wordt hoofdzakelijk in de camper en caravan toegepast omdat het beter past, veel flexibeler is en 50% minder stroom gebruikt.

Past beter: De infrarood folie bestaat uit 2 stroken van 33cm en die passen vaak prima naast elkaar in de camper/caravan en kunnen iets uit elkaar gelegd worden voor de tafelpoot cq. rails van de tafel. De vloerkleedverwarming is 50cm breed.
Flexibeler: de folie is in lengte aan te passen en met de koppelset kan men zelfs extra stroken aan de transformator koppelen. De vloerkleedverwarming kan niet aangepast worden.

De vloerkleedverwarming is plug-en-play: u schuift 'm onder het tapijt, stekker erin en klaar.

De Heatek tapijtloper- en vloerverwarming schakelt niet vanzelf uit (geen thermostaat). U dient deze zelf aan en uit te zetten.
 


 


 
 
 
 
 
AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.