Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Buiten-verlichting
Buiten verlichting
Buitenisolatie
Buitenisolatie
Cilinders-en-sloten
Cilinders en sloten
Deurvangers
Deurvangers
Hang--en-sluitwerk
Hang- en sluitwerk
Garage-management
Garage management
Dakkoffers
Dakkoffers
Imperiaal
Imperiaal
Ladders
Ladders
Thule-opstappen
Thule opstappen
Raamuitzetters
Raamuitzetters
Handgrepen
Handgrepen

Producten voor het exterieur van je camper of caravan kopen?

Je kunt je caravan of camper uitbreiden met allerlei extra handigheidjes, zoals dakkoffers of een imperiaal. Zo maak je nog efficiënter gebruik van de beperkte ruimte die je hebt en zorg je voor meer comfort. Producten voor het exterieur van je camper of caravan kun je eenvoudig bestellen bij camperencaravanonderdelen.nl. Ook onderdelen en accessoires kun je bij ons online bestellen.
 

Dakkoffers

Dakkoffers zijn een handige manier om extra spullen mee te kunnen nemen op vakantie, zonder dat zij veel extra ruimte innemen. Je vervoert ze niet alleen efficiënt, maar ook veilig. Camperencaravanonderdelen.nl verkoopt dakkoffers die allemaal zijn gemaakt van betrouwbaar en stevig materiaal. Er zijn dakkoffers in meerdere soorten en uitvoeringen, dus er is er altijd wel een te vinden die helemaal bij jouw wensen past.
 

Imperiaal

Een imperiaal is net als een dakkoffer heel handig om extra spullen mee te kunnen nemen als je op kampeervakantie gaat. In je caravan of camper heb je meestal weinig ruimte, dus een imperiaal dat je aan de buitenkant van je voertuig kunt bevestigen is ideaal om ruimte te besparen. Je kunt op een imperiaal grote spullen bevestigen. Op kampeervakantie is het bijvoorbeeld heel leuk en handig om fietsen mee te nemen, zodat je gemakkelijk uitstapjes kunt maken. Imperialen zijn bij uitstek geschikt om fietsen op te vervoeren.
 

Ladders

Om bij de spullen in je dakkoffer of op je imperiaal te kunnen komen is vaak een ladder nodig. Wij verkopen ladders in uiteenlopende uitvoeringen en maten. Deze ladders kunnen aan de achterkant van je camper worden bevestigd. Er zijn zowel vaste als inklapbare ladders, die allemaal zijn gemaakt van licht, maar stevig materiaal. Alle benodigdheden om de ladder aan de camper te monteren worden meegeleverd. De montage van de ladder is eenvoudig en zo gedaan.

Goed preventief onderhoud van de camper of caravan zorgt voor meer plezier en comfort tijdens het gebruik. Camperencaravanonderdelen.nl biedt een ruime keuze aan artikelen voor het exterieur van de camper of caravan. Wees goed voorbereid op calamiteiten, ook onderweg en zorg desnoods voor enkele reserve onderdelen zodat een reparatie, desnoods onderweg, snel en eenvoudig is uit te voeren.
 


 
 
 
 
 
AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.