Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Volledig-aanbod
Volledig aanbod
Dakluiken-28x28
Dakluiken 28x28
Dakluiken-40x40
Dakluiken 40x40
Dakluiken-50x50
Dakluiken 50x50
Fiamma-dakluiken
Fiamma dakluiken
MPK-dakluiken
MPK dakluiken
Maxxfan-dakluiken
Maxxfan dakluiken
Heki-(Seitz-Dometic)-dakluiken
Heki (Seitz/Dometic)..
Remis-Dakluiken
Remis Dakluiken
Dakluik-onderdelen
Dakluik onderdelen

Dakluiken voor camper of caravan kopen?

Met een dakluik zorg je voor voldoende ventilatie en kun je in beperkte mate de temperatuur reguleren. Het hoeft niet moeilijk te zijn om zelf een dakluik te plaatsen of repareren. Bij camperencaravanonderdelen.nl koop je dakluiken voor camper of caravan snel en eenvoudig online. Er zijn dakluiken van verschillende materialen en afmetingen. Welk materiaal voor jou ideaal is hangt onder andere af van de plaatsing van de dakluiken. Als je het boven de slaapkamer plaatst, dan kan glas bijvoorbeeld te veel licht doorlaten, waardoor je moeilijk in slaap komt of ’s ochtends vroeg door de eerste zonnestralen wordt gewekt. Een dakluik voor een camper moet extra stevig zijn, omdat je harder mag rijden dan met een caravan, waardoor er meer luchtdruk op het dakluik komt te staan. Maar er zijn meer verschillen tussen dakluiken voor campers en voor caravans. Veel dakluiken hebben namelijk ventilatie (ontluchting) ook als ze zijn gesloten zijn, wat in campers voor flinke geluidsoverlast kan zorgen.
Wij verkopen ook losse onderdelen.


Dakluik onderdelen

Bij camperencaravanonderdelen.nl vind je ook allerlei handige dakluik onderdelen die je mogelijk nodig kunt hebben als je een dakluik in je caravan of camper wilt plaatsen of vervangen. Zo verkopen wij afdichtkits, afdichtingsrubbers, uitzetters en binnenkaders. Voor op het dakluik hebben we verschillende soorten kappen, spoilers, verduistering en horren. Verduistering is erg prettig als het luik zich boven je slaapverblijf bevindt. Je houdt zoveel mogelijk licht buiten, zodat je niet wordt gewekt door de zon of door lichtvervuiling, zoals lantaarns die de hele nacht blijven branden. Horren zijn fijn om je camper of caravan goed te ventileren zonder allerlei vervelende insecten binnen te laten. Bij camperencaravanonderdelen.nl vind je altijd precies wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie met je camper of caravan. Al deze dakluik onderdelen bestel je eenvoudig online.

Ook als u zelf het dakluik van de camper of caravan gaat installeren of gaat onderhouden vindt u bij camperencaravanonderdelen.nl hier alle benodigdheden voor. Ook al worden dakluiken zowel voor de camper als voor de caravan gebruikt, er zijn wel degelijk verschillen. Bij veel dakluiken is sprake van constante ontluchting ook in een gesloten situatie. Dit kan bij caravans zorgen voor wat meer geluidsoverlast. Zorg dus voor een goede montage om geluidsoverlast zo veel mogelijk te beperken.


Wij adviseren: Afdichtingskit Dekaseal 8936

De meeste fabrieken leveren hun dakluiken zonder schroeven, in de handleiding staat meestal wel aangegeven welke maat u nodig heeft. Verdere benodigdheden: Voor een losse dakluikkap of andere dakraam onderdelen kunt u ook bij ons terecht.
 


 
 
 
 
 




AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.