Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Truma-Accessoires
Truma Accessoires
LPG
LPG
Drukregelaar
Drukregelaar
Gaskranen
Gaskranen
Gasfles-toebehoren
Gasfles-toebehoren
Leidingen-en-koppelingen
Leidingen en koppeli..
Gasinbouwdoos
Gasinbouwdoos


Bezig met laden...

Gasproducten voor in een camper of caravan kopen?

Op kampeervakantie ben je veelal afhankelijk van gas om te koken en om het voertuig te verwarmen. Het gebruik van gas brengt echter ook risico’s met zich mee. Ga je gasproducten voor in een camper of caravan kopen, zorg er dan altijd voor dat deze van goede kwaliteit zijn en volledig veilig in gebruik. Camperencaravanonderdelen.nl verkoopt goedgekeurde onderdelen voor het veilig gebruiken van gas in jouw voertuig, zoals gaskranen en toebehoren voor gasflessen.
 

Gaskranen

Camperencaravanonderdelen.nl heeft een breed assortiment gaskranen en gasdistributieblokken. Zo zijn er gaskranen met een snelsluiting, gaskranen met een verloop en gaskranen met een dubbele uitloop. Distributieblokken zijn te koop met twee of meer wegen.
 

Drukregelaar

Een betrouwbare drukregelaar is essentieel voor het veilig gebruiken van gas op de camping.
Je kunt dus echt niet zonder een goedgekeurde drukregelaar in je caravan of camper. Wij verkopen gasdrukregelaars die een werkdruk aankunnen van 30 of van 50 millibar. Let goed op welke drukregelaar jij nodig hebt. De drukregelaar zorgt voor een correcte en constante werkdruk voor alle aangesloten apparatuur. Check bij het aansluiten wat de gewenste gasdruk is van ieder apparaat. Soms kunnen apparaten ook onderling van elkaar verschillen. Het is dan verstandig om een gasdrukstabilisator te gebruiken. Laat ook zeker de gastinstallatie regelmatig controleren. Zo voorkom je dat je toch nog in een onveilige situatie terecht komt.
 

Toebehoren voor de gasfles

Bij camperencaravanonderdelen.nl kun je meteen handige toebehoren voor de gasfles mee bestellen. Zo is er bijvoorbeeld een handige indicator die precies kan meten wat de huidige inhoud van de gasfles is. Ook zijn er bevestigingen om een gasfles aan de wand of aan de bodem van een voertuig te bevestigen. Aanrader is ook de steeksleutel voor de drugregelaar, zodat je deze eenvoudig en op veilige wijze kunt (de)monteren.

In heel veel situaties zult u tijdens het gebruik van de camper of caravan van gas afhankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het koken op locatie of voor de verwarming van de camper of caravan. Het gebruik van gas dient echter wel veilig te gebeuren. Camperencaravanonderdelen.nl heeft een groot assortiment aan goedgekeurde onderdelen voor een veilig gebruik van gas tijdens het gebruik van uw camper of caravan. Wees bewust van het juiste gebruik van gas en zorg voor een goedgekeurde installatie.

Tip: Gasfles steeksleutel voor drukregelaar
 


 
 
 
 
 

AKTIE


 

VANDAAG: 

Gratis stok speelkaarten!

BIJ ALLE BESTELLINGEN VANAF 75 EURO