Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Zonne-Energie
Zonne-Energie
CEE-aansluitingen
CEE aansluitingen
Omvormers
Omvormers
Aansluit-materiaal
Aansluit-materiaal
Technische-onderdelen
Technische onderdelen
Buiten-verlichting
Buiten-verlichting
Binnen-verlichting
Binnen-verlichting
Berker-Electra
Berker Electra
Presto-C-Line-Elektra
Presto/C-Line Elektra
Accus-en-toebehoren
Accu's en toebehoren

Stroomvoorziening voor in de camper of caravan kopen?

Als je op kampeervakantie gaat, dan is er lang niet altijd een stroomvoorziening van 230 Volt aanwezig. Het is daarom handig om stroomvoorziening voor in de camper of caravan te hebben. Camperencaravanonderdelen.nl heeft alle benodigdheden voor een veilige stroomvoorziening in haar assortiment. Je kunt hierbij denken aan accu’s en toebehoren, acculaders, technische onderdelen en benodigdheden voor het opwekken van zonne-energie. Alle onderdelen zijn voorzien van veiligheidskeurmerken, zodat je ervan verzekerd bent dat je op vakantie helemaal veilig gebruik kunt maken van je stroomvoorziening.
 

Acculaders

Acculaders zijn echt onmisbaar op een kampeervakantie. Acculaders zorgen ervoor dat je snel en effectief je startaccu of boordaccu kunt opladen. We verkopen naast acculaders ook zogeheten battery refreshers. Een battery refresher verlengt de levensduur van acculaders, omdat zij zorgen voor minder opbouw van sulfiet. Soms kun je zo nog een accu reactiveren die defect leek te zijn en zorg je ervoor dat je accu zijn laadcapaciteit behoudt.
 

Accutoebehoren

Bij camperencaravanonderdelen.nl kun je handige accutoebehoren bestellen. Deze accutoebehoren zijn geschikt voor in de camper of de auto. We hebben verschillende accuklemmen, ontstekingen en andere accessoires. Natuurlijk zijn al deze accutoebehoren veilig in gebruik en goedgekeurd voor het gebruik in campers en caravans.
 

Zonne-energie

Het gebruik van zonne-energie is een handige manier om tegelijkertijd het milieu als je portemonnee te sparen. Zonne-energie kun je opwekken door middel van zonnepanelen. Camperencaravanonderdelen.nl heeft verschillende daglichtpanelen in het assortiment. Zolang er daglicht op het daglichtpaneel valt, levert het stroom op en wordt de accu van de caravan of camper opgeladen. De zonnepanelen zijn duurzaam en zijn bestand tegen hitte en vorst, zodat je de panelen lange tijd kunt gebruiken om zonne-energie op te roepen. Zo kun je kamperen op plekken waar geen stroomvoorziening is, zonder dat de accu extra opgeladen hoeft te worden.


De ervaren outdoor liefhebber zal het ongetwijfeld hebben ervaren; u komt met de camper of caravan niet altijd op plaatsen waar een 230 volt stroomvoorziening standaard aanwezig is. Dat is dan ook gelijk de reden waarom er met name in campers veelal gewerkt wordt met een spanning van 12 volt. Dit zorgt tevens voor een lager energieverbruik en kunnen de meeste apparaten toch gewoon gebruikt worden, ook als er geen reguliere stroomvoorziening voor handen is. Camperencaravanonderdelen.nl levert allerhande onderdelen voor een veilige stroomvoorziening, variërend van aansluitmateriaal tot acculaders en toebehoren. Uiteraard zijn alle onderdelen voorzien van de nodige keurmerken zodat u weet dat het veilig is.


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.AKTIE
 

 

5 EURO KORTING BIJ BESTEDING VANAF €100

GEBRUIK KORTINGSCODE "Zomer2021" BIJ HET AFREKENEN!