Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header

Nooit meer last van koude voeten met een verwarmde voetenmat.

Binnen 5 minuten een warmte afgifte van ± 33°C, de mat zal dan ook niet heet aanvoelen maar haalt wel de kou van de vloer en zorgt daarmee voor een comfortabel gevoel.
Warme voeten in caravan, camper, boot, thuis en op het werk.
– Infrarood verwarmingsfolie
– Energiezuinig, verbruikt weinig elektriciteit
– Stekker met waterdichte verbinding
– Werkt op 230 Volt, stroomverbruik afhankelijk van de afmeting tussen 20 en 100 W
– Voedingskabel: 250 cm
– Voldoet aan de CE richtlijnen en de Europese Norm EN60335-1, spatwaterdicht: beschermingsklasse IP44, voorzien van KEMA keur, garantie 10 jaar
– Made in Germany, typisch Duits degelijk produkt
-- De voetenmatten zijn uitgevoerd met drukschakelaar of dimmer.

Bezig met laden...

Verwarmde vloerkleed (voetenmat) voor in de camper of caravan kopen?

Campers of caravans zonder verwarmde vloerkleden zijn eigenlijk niet compleet. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je attributen voor je camper koopt, maar een verwarmd vloerkleed zorgt voor een groot comfort. Vooral wanneer je op vakantie gaat in de winter is een warm vloerkleed noodzakelijk. Maar ook in de zomer kan het ’s avonds, zelfs in warme landen, flink afkoelen en dan is het toch heerlijk als je je voeten kunt opwarmen op een mooi vloerkleed. Voor het kopen van een geschikt vloerkleed met verwarming ben je hier aan het juiste adres!
 

Verwarmde vloerkleden (voetenmatten) in blauw en antraciet

Er is keuze uit verschillende Heatek kleden op deze website. De vloerkleden verschillen onder andere in kleur, zodat er voor iedere caravan of camper een geschikt kleed bij zit. Wil je bijvoorbeeld graag een neutrale kleur? Kijk dan bij een van de antraciet verwarmde kleden voor in je camper of caravan. Ga je toch liever voor modieus blauw? Keuze genoeg! De vloerkleden werken allemaal op 230 Volt en zijn makkelijk aan te sluiten op het stopcontact. De verwarmde kleden voldoen aan de Europese veiligheidsnormering en zijn volledig gefestonneerd om rafeling aan de randen tegen te gaan.
 

Kies uit vloerkleden (voetenmatten) van verschillende afmetingen

Voor welke afmeting vloerkleed je kiest is natuurlijk sterk afhankelijk van de grootte van de camper of caravan. Ook is het afhankelijk van de plek waar je de kleden wilt neerleggen. Kies in het geval van een kleine caravan bijvoorbeeld voor een kleine afmeting vloerkleed als 50 cm x 40 cm of neem bij een grote camper een vloerkleed met een grotere afmeting. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere vloerkleden in de caravan of camper neer te leggen voor een verspreide en optimale verwarming. Al deze vloerkleden hebben een laag stroomverbruik; gunstig voor het milieu en de financiën.


 
 
 
 
 
AKTIE

 
Vandaag 5 EURO KORTING

Bij elke bestelling vanaf € 75,-

Gebruik de kortingscode
"Happy2024"


Uw korting wordt direct verrekend!

 Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel.