Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Bezig met laden...

Wil je een vrijstaand kooktoestel kopen?

Een vrijstaand kooktoestel is ontzettend fijn om te hebben wanneer je vakantie op vakantie wilt gaan met je camper of caravan. Ook in een boot is zo’n kooktoestel erg praktisch om te hebben; je kunt dan namelijk koken waar en wanneer je maar wilt! Het op vakantie gaan met een boot, caravan of camper geeft een groot gevoel van vrijheid. Een dergelijk kooktoestel past daarom uitstekend bij deze manier van vakantie vieren. Je zit niet vast aan de vaak krappe indeling van de keuken en kunt zelfs heerlijk buiten kokkerellen, zolang het kooktoestel maar in contact staat met een gasfles.
 
Vrijstaand kooktoestel met één of meerdere gaspitten
Lekker buiten koken voor de caravan of camper, dat zorgt toch wel voor het ultieme, vrije vakantiegevoel! Kijk bij het ruime aanbod vrijstaande kooktoestellen die op de website staan. Wil je bijvoorbeeld een kooktoestel voor eenvoudige gerechten, neem dan een 1-pitter van Foker of Parker. Bereid je liever meer uitgebreide gerechten? Kies dan een 3-pits komfoor. Voor ieder type kok zit er een geschikt kooktoestel bij. Om het koken op vakantie veilig en verantwoord te laten verlopen kun je nog meer onderdelen bekijken onder het kopje ‘gasproducten’.
 
Vrijstaand koken met windscherm en afsluiten met deksel
Wanneer je je kooktoestel wilt beschermen tegen regen of na het koken het vrijstaande kooktoestel netjes wilt afdekken, kies dan voor één van de komforen met deksel. Ben je een liefhebber van koken in de buitenlucht? Bekijk dan de kooktoestellen die voorzien zijn van windschermen. De wind kan het vuur niet uitblazen; praktisch en veilig dus. Op deze site staan nog meer kookproducten die de moeite van aanschaffen waard zijn wanneer je reist met een caravan, camper of boot. Kies één of meerdere producten van deze website en vier veilig kokend je vakantie!
 


 
 
 
 
 

AKTIE

 
VANDAAG: 

5 Euro korting

BIJ ALLE BESTELLINGEN VANAF 75 EURO


Gebruik bij het afrekenen de kortingscode "5Eurokorting" en deze wordt direct verrekend!