Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Camper onderdelen bed

Voor je slaapcabine(s) in je camper of caravan zijn er verschillende producten te vinden. Je kunt daarbij denken aan verduisterende gordijnen, of horren voor de ramen. Daarnaast wil je natuurlijk goede verlichting in je slaapcabine, voor als je nog wat wil lezen voor het slapen gaan. En misschien wil je wel een bagagenet in je slaapplek hebben, zodat je daar je spullen in kunt wegbergen als je gaat rijden. Niet onbelangrijk zijn de bedden zelf. Een goede lattenbodem met de juiste vering is van belang voor een goede nachtrust. Om over het matras zelf maar niet te spreken. Gelukkig zijn de lattenbodems op www.camperencaravanonderdelen.nl in standaard formaten te koop, waardoor je het matras van jouw keuze erop kunt leggen.

Slaapcomfort in je camper of caravan

Het fijne van een camper of caravan is dat je niet op een luchtbedje op de koudige vochtige grond van de camping hoeft te liggen – vaak met rugklachten en vermoeidheid als gevolg. Meestal hebben campers en caravans ingebouwde bedden. Ben je toe aan een nieuw bed, of bedbodem? Bij www.camperencaravanonderdelen.nl kun je verschillende formaten lattenbodems vinden. De lattenbodems hebben standaardformaten, dus het is niet moeilijk om er bijpassende matrassen bij te vinden in gewone meubelzaken en bij andere winkels die bedden verkopen. Zo kun je op vakantie net zo lekker slapen als thuis, en raak je goed uitgerust.

Onderdelen voor je badkamer in je camper of caravan

Als je echt luxe wilt kamperen met je camper of caravan, dan wil je natuurlijk ook een badkamer in je mobiele voertuig. Op zijn minst heb je een watervoorziening nodig, bijvoorbeeld een kraan of een complete doucheset. Daarnaast moet het water ook ergens afgevoerd worden. Een wasbak alleen is niet voldoende, het water moet bij voorkeur worden opgevangen in een afvalwatertank. Voor alle onderdelen die je daarbij nodig hebt kun je terecht bij www.camperencaravanonderdelen.nl. Of het nu gaat om renovatie van een bestaande badkamer in je caravan of camper, of om volledige inbouw van je sanitair.

Toilet en toebehoren in je camper of caravan

Als je kampeert met een camper of een caravan, dan is één van de grote voordelen dat je niet midden in de nacht op je blote voeten naar het gemeenschappelijke sanitair hoeft te lopen. Je hebt gewoon je eigen toiletruimte en douche in je caravan en camper, met je eigen spulletjes en je eigen hygiënische normen. Als je zelf een toilet op douche in je caravan of camper wilt plaatsen, heb je verschillende keuzes. Je kunt kiezen voor een inbouwtoilet of voor een draagbaar toilet. Het voordeel van een inbouwtoilet is natuurlijk dat het veel lijkt op een gewoon toilet zoals je thuis ook hebt. Deze kun je inbouwen als er een afvaltank beschikbaar is onder de plek waar je het toilet wilt inbouwen. Het draagbaar toilet heeft weer het voordeel dat je hem ook kan gebruiken met andere kampeermethodes en natuurlijk ook thuis, als je aan het verbouwen bent.
 

Je fiets mee op vakantie?

Als je met de camper op vakantie gaat, is het heel fijn om één of meerdere fietsen mee te nemen. Als je dan een kleine boodschap in de buurt wil doen, hoef je niet eerst je luifel in te vouwen, je spullen op te ruimen achter het bagagenet, je kastjes goed in te pakken en meer van dat soort zaken. Je pakt gewoon de fiets en rijdt naar de winkel. Om je fiets veilig te kunnen vervoeren heb je natuurlijk wel een fietsdrager nodig. Bij voorkeur wordt de fiets op, aan of in de auto vervoerd, maar als dat niet kan (bijvoorbeeld omdat je een camper hebt), dan zijn er diverse fietsdragers te verkrijgen op www.camperencaravanonderdelen.nl. Natuurlijk zijn er ook fietshoezen te verkrijgen en allerlei bevestigingsmateriaal. Zo blijven je fietsen veilig en droog.
 

Je camper of caravan: jouw luxe vakantie

Kamperen is afzien? Niet als je met jouw eigen camper of caravan op vakantie gaat! Met een beetje uitzoekwerk en wat goede aankopen voelt het al snel alsof je met je eigen luxe hotelkamer op pad gaat. Sommige campers of caravans worden al opgeleverd met een interieur en inbouwapparatuur waar je u tegen zegt, maar soms kun je dat ook in je eigen tempo bij elkaar zoeken. Beschikt je camper of caravan bijvoorbeeld al over een zonnepaneel, zodat je ook als je niet op het lichtnet bent aangesloten toch nog rustig een lamp aan kunt doen? Heb je al een hanghaard, zodat je op wat koelere avonden knus bij elkaar kunt zitten? En wat dacht je van een televisie met digitale ontvanger of schotel? Met dit soort onderdelen creëer jij je eigen luxe mobiele hotelkamer.

En voor de warme dagen… de airco

Ga je naar een lekker warm land op vakantie met je camper of caravan? In dat geval is het natuurlijk wel zo prettig als je voor goede isolatie zorgt, om de warmte vooral buiten te houden. Je kunt daarbij denken aan een raamisolatieset die speciaal op maat gemaakt is voor jouw kampeermiddel, of aan een luifel die je niet alleen meer schaduw geeft, maar ook voor een mooi stuk buitenruimte zorgt. Uiteraard zijn bevestigingsmaterialen, haringen en andere accessoires ook verkrijgbaar via www.camperencaravanonderdelen.nl. Daarnaast kun je natuurlijk ook een airconditioner aanschaffen voor je camper of caravan. Er zijn diverse modellen, vaak met afstandsbediening. Als je camper of caravan langdurig in de warme zon staat, kan de temperatuur binnen immers heel snel oplopen. De airconditioner haalt de warme lucht en het vocht uit de camper of caravan en zuigt droge koude lucht naar binnen. Zo wordt het snel weer aangenaam.

 
 
 
 
 
 
 

AKTIE


VANDAAG: 5 euro korting
BIJ ALLE BESTELLINGEN VANAF 75 EURO


Gebruik bij het afrekenen de kortingscode "5Eurokorting" en deze wordt direct verrekend!