Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Camper onderdelen: buitenisolatie

Ga je in de winter op vakantie met je camper of caravan? Dan is het handig om je camper of caravan bij stilstand te bedekken met de juiste isolatiemiddelen die bij jouw merk camper of caravan passen. Een voorbeeld hiervan is de Fiamma Coverglass XXL, die niet alleen de ramen maar ook de motorkap van de camper bedekken. Zo houd je de warmte binnen, en heb je meteen meer privacy in je camper. Buitenisolatie is natuurlijk niet alleen geschikt voor de winter. Isolatiemateriaal is namelijk ook goed in staat om de warmte buiten te houden. Als je de juiste buitenisolatie voor jouw kampeermiddel hebt uitgezocht, dan is bevestiging vaak niet moeilijk. Soms bevat het systeem klittenband en soms zuignappen, dit kun je in de bijgeleverde handleiding vinden.

Camper onderdelen: dakluiken

Er zijn verschillende dakluiken op de markt die je heel goed zelf kunt bevestigen, bijvoorbeeld als je het oude dakluik wilt vervangen. Je hebt verschillende keuzes: wil je bijvoorbeeld een dakluik met een hor, of zoek je een dakluik met een geïntegreerde combinatie van een vliegenhor en verduistering? Soms is een dakluik voorzien van een opening voor constante ontluchting. Of wat dacht je van de Thule Omni-vent? Dit is een zelf-ventilerende dakluik die bovendien met een verduisteringsgordijn en vliegenhor wordt geleverd. Op www.camperencaravanonderdelen.nl kun je eenvoudig zoeken op het formaat dakluiken dat je nodig hebt voor jouw kampeermiddel. Bovendien zijn er allerlei accessoires bij te vinden die je nodig hebt voor bevestiging van jouw dakluik.

Camper onderdelen: binnenisolatie

Isoleren kan van buitenaf, maar ook van binnenuit. Voor integraal campers zijn allerlei raamisolatiesets vindbaar die speciaal ontwikkeld zijn voor jouw merk camper. Als je de juiste raamisolatieset hebt uitgezocht, dan is het meestal heel eenvoudig om deze te plaatsen, het past immers precies in jouw model camper. Het voordeel van binnenisolatie is dat je de warmte binnen of buiten houdt, afhankelijk van het weer – en dat je rustig in je camper bezig kunt zijn zonder dat er van buiten naar binnen gekeken kan worden. Dat geeft dus extra privacy. Een bijkomend voordeel van binnenisolatie is dat het beer schoon blijft, en bovendien is het minder vatbaar voor diefstal en vandalisme.

Buitenisolatie voor de Ford Transit 1990-2000

Ben je op zoek naar een buitenisolatieset voor je Ford Transit met een bouwjaar van tussen 1990 en 2000? De H.T.D. Buitenisolatieset bestaat uit twee lagen en is makkelijk te bevestigen. Omdat je de isolatieset aan je cabinedeuren kunt bevestigen, is het minder gevoelig voor diefstal. Een buitenisolatieset is ideaal voor de winter, maar in de zomer is het net zo goed van nut: het houdt dan de warmte buiten. De isolatieset heeft bovendien als groot voordeel dat het privacyverhogend is. Als de ramen zijn afgedekt, ziet niemand waar je binnen mee bezig bent, of welke spullen je in je camper hebt staan. Dit geeft een gerust gevoel.

Binnenisolatie voor de Burstner integraal vanaf 2001

Heb je een Burstner integraal camper en zoek je geschikte binnenisolatie voor je camper vanaf het bouwjaar 2001? Deze kun je prima vinden op www.camperencaravanonderdelen.nl. De binnenisolatie set van H.T.D. heeft 7 isolerende lagen en wordt met zuignapjes geleverd. Het voordeel van binnenisolatie is dat het makkelijk te plaatsen wordt, en niet nat en koud wordt van een regen- of sneeuwbui. Bovendien is het minder gevoelig voor vandalisme en diefstal. Met binnenisolatie houd je niet alleen de kou buiten, maar ook de warmte binnen. Of andersom, als het zomer is. De raamisolatieset is bovendien verduisterend en het is privacyverhogend.

Binnenisolatie voor de Iveco Daily

Is je integraal camper van het merk Iveco Daily? Dan kun je op www.camperencaravanonderdelen.nl isolatiesets vinden voor zowel binnen als buiten. Voor de Iveco Daily met een bouwjaar tussen 1989 en 2000 is er bijvoorbeeld een Isotherm gordijn met maar liefst 9 isolerende lagen. Deze is zowel geschikt voor de zomer als de winter en is bedoeld als binnenisolatie. Wil je liever aan de buitenzijde isoleren, dan is er voor de Iveco Daily met een bouwjaar van na 2000 een HTD Buitenisolatieset verkrijgbaar.  Omdat deze aan de cabinedeuren vastgemaakt kan worden, is het minder gevoelig voor diefstal. Als je een isolatieset koopt die speciaal gemaakt is voor jouw model camper, dan is het over het algemeen makkelijk te bevestigen.
 
 
 
 
 
 

AKTIE


VANDAAG: 5 euro korting
BIJ ALLE BESTELLINGEN VANAF 75 EURO


Gebruik bij het afrekenen de kortingscode "5Eurokorting" en deze wordt direct verrekend!