Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Heatek-vloerverwarming-100x41-cm Heatek vloerverwarming 100x41 cm

Plug & play vloerverwarming
89,00
Per stuk

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Verwachte levertijd: 5 dag(en)
Heatek-vloerverwarming-150x41-cm Heatek vloerverwarming 150x41 cm

Plug & play vloerverwarming
125,00
Per stuk

Heatek-vloerverwarming-200x41-cm Heatek vloerverwarming 200x41 cm

Plug & play vloerverwarming
139,00
Per stuk

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Verwachte levertijd: 5 dag(en)

Wil je een goede vloerverwarming kopen?

Voor de fervente wintersporter die graag met de caravan of camper op vakantie gaat, is goede vloerverwarming noodzakelijk. Het is immers flink koud in het wintersportgebied, maar ook voor het voorkomen van het bevriezen van de leidingen is goede verwarming van groot belang. Degene die graag in de zomer op vakantie gaat, zal eveneens voordeel ervaren van vloerverwarming. Ook in warmere landen kan het ’s avonds snel afkoelen en dan is vloerverwarming wel erg fijn. Op deze website zijn verschillende artikelen te vinden om uw vloer te verwarmen, zoals tapijtloperverwarmingen, anti-vrieskabels, koppelsets en vloerverwarming.
 

Een tapijtloperverwarming voor efficiënte vloerverwarming

Wanneer je al een vloerkleed of tapijt hebt liggen in de camper of caravan kun je het beste een tapijtloperverwarming aanschaffen, zodat je toch kunt genieten van extra warmte naast de behagelijkheid van een vloerkleed. Het tapijt wordt heerlijk verwarmd door de tapijtloperverwarming. Ook kun je eenvoudig zelf bepalen welk gedeelte van het vloerkleed of tapijt wordt verwarmd. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld alleen de vloer bij het zitgedeelte extra wilt verwarmen. Wanneer je nog geen vloerkleed hebt dan kun je ook nog bij de verwarmde vloerkleden kijken, zodat je met een aankoop gelijk klaar bent. Keuze genoeg voor een optimale vloerverwarming!
 
Anti-vrieskabels voor de camper, boot of caravan
Voor de vakantievierder die er in de winter op uitgaat zijn
anti-vrieskabels geen overbodige luxe. De kabels zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat er voor iedere caravan een geschikt exemplaar bij zit. Niet alleen gebruikers van campers en caravans kunnen anti-vrieskabels gebruiken. Ook voor booteigenaren is het een goed idee om de boot te voorzien van deze kabels. Zo kun je met een gerust hart de boot in de winter laten liggen, want de ingebouwde thermostaat zorgt ervoor dat de temperatuur van de leidingen in de boot niet onder de drie graden Celsius komt.

 

Vloerverwarming of vloerkleedverwarming... Waarvoor kiest u?

Vloerverwarming wordt hoofdzakelijk in de camper en caravan toegepast omdat het beter past, veel flexibeler is en 50% minder stroom gebruikt.
Past beter: De infrarood folie bestaat uit 2 stroken van 33cm en die passen vaak prima naast elkaar in de camper/caravan en kunnen iets uit elkaar gelegd worden voor de tafelpoot cq. rails van de tafel. De vloerkleedverwarming is 50cm breed.
Flexibeler: de folie is in lengte aan te passen en met de koppelset kan men zelfs extra stroken aan de transformator koppelen. De vloerkleedverwarming kan niet aangepast worden.
Minder stroom: de vloerverwarming gebruikt 100W/m2 en de vloerkleedverwarming 200W/m2  
De vloerkleedverwarming is plug-en-play: u schuift 'm onder het tapijt, stekker erin en klaar.

De Heatek tapijtloper- en vloerverwarming schakelt niet vanzelf uit (geen thermostaat). U dient deze zelf aan en uit te zetten.
Over de vloerverwarming:
Lengte snoer folie-trafo: 380 cm, lengte snoer trafo-230V stekker: 240 cm

De folie wordt op het bijgeleverde foam gelegd, hierdoor schuift het minder en dit isoleert ook. U kunt eventueel de folie extra fixeren met een dotje lijm of kit, of gewoon met hier en daar een strookje (duck)tape.


 


 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.AKTIE
 

 


5 EURO KORTINGBIJ BESTEDING VANAF €75


Gebruik kortingscode "Winter2022" bij het afrekenen,

uw korting wordt direct verrekend!Vragen?
Bel ons of klik op het blauwe envelopje bij het artikel;
wij zijn ook buiten het seizoen gewoon bereikbaar!